הבהרה

Сенките што ги обожавам (сенките 27, 86, 99, 350) и сенките на веѓите 05.

Немам многу козметика, ја чувам во кутија. Решив да се ослободам од мрачните сенки и постепено да стекнам нијанси во палетата за 8 сенки од „Артдеко“, за да биде компактен и убав. Јас нема да ја разгледам секоја сенка, сите четири се совршено нанесени, скоро и да не се прав, имаат пријатен лесен трепер. Јас секогаш се применувам само со основата, затоа што Имам кожа склона кон мрсна, и СИТЕ сен...